Vége az 1 dolláros Xbox Game Pass próbaidőszakoknak

2023. március 27.
32.3401
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Microsoft leállította az Xbox Game Pass Ultimate és a PC Game Pass 1 dolláros próbaajánlatát, ami évek óta elérhető volt rövid időszakokkal, most úgy tűnik, hogy a Microsoft új promóciókat fontolgat helyette.

Az 1 dolláros próbaverzió lehetővé tette, hogy az emberek egy hónapig használják az Xbox Game Passt, mielőtt a teljes Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre, vagy a PC-s, vagy csak konzolos előfizetésre váltanának. Ez egy remek lehetőség volt arra, hogy barátainknak, vagy családtagjainknak ajánljuk a szolgáltatást, de most várnunk kell, hogy milyen akciók várnak az új tagokra.

A Microsoft az Xbox Game Pass Ultimate esetében dolgozott a Friends & Family csomagon, ezt nemrég Új-Zélandra, Dél-Afrikára, Chilére, Magyarországra, Izraelre és Svédországra is kiterjesztette. A lényege, hogy az előfizetést négy másik baráttal, vagy családtaggal osszuk meg és jelenleg havi 8.390 forintért hirdetik. Az 1 dolláros próbaverzió megszüntetése annak a jele lehet, hogy a Microsoft a Friends & Family további kiterjesztésére készül.
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Az is csoda hogy eddig megmaradt ez a lehetőség.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete

Minden csoda három napig tart...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Gondolom úgy vannak vele, most már megvan a kellő bázis.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja