Vaskos gameplay felvétellel gazdagodott a Mario Kart 8 Deluxe

2017. március 10.
3.2261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo egy friss gameplay felvételt, egy rendkívül vaskos trailert mutatott be ma délután a Mario Kart 8 Deluxe-hoz, aminek jóvoltából páratlan alapossággal ismerhetjük meg a játék sajátosságait.

Persze nem mintha nem ismernénk eléggé a játékot, amelynek elődje még Nintendo Wii U-ra látott napvilágot, de ez a Deluxe-változat, ami a Nintendo Switch-re érkező, alaposan megszépített és tartalmilag kibővített port, amelyben újabb helyszínek, versenyzők és lehetőségek várnak ránk az őrült versenyek során.

Ha csak ezekre vagy kíváncsi, az alábbi trailer jóvoltából az újdonságokat is szemügyre veheted, de nagy általánosságban is áttekintheted a Mario Kart 8 Deluxe-ot, amely április 28-án érkezik majd Nintendo Switch-re.

Nézd nagyban ezt a videót!Mario Kart 8 Deluxe-hoz, aminek jóvoltából páratlan alapossággal ismerhetjük meg a játék sajátosságait.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ugyanezt tudta sok-sok évvel ezelőtt a Lego Racers is. Építhettünk autókat, fegyvereket lehetett felvenni a pályákon és kis túlzással ugyanígy nézett ki. Nekem ez kevés lenne ma már, ha Nintendo konzolom lenne. Nem véletlenül nincs.

válasz erre
Mario Kart 8
14.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja