Van, akinek halált okoz a medúza skin az Overwatch 2-ben

2023. január 10.
38.5301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Overwatch 2 Battle for Olympus eseménye már javában zajlik és egészen január 19-ig tart, azonban amíg a játékosok élvezik az új, mindenki számára ingyenes módot, egyesek úgy találják, hogy az aktuális esemény kozmetikumai halált okoznak számukra.

A görög mitológia köré épülő esemény néhány kiválasztott hősnek képességeket, valamint kozmetikumot ad, azonban Widowmaker mesterlövész számára elérhető medúza skin körül vita alakult ki. A problémára a korábbi profi Overwatch játékos, Brian St. Pierre, más néven Kephrii mutatott rá a Twitteren.

A klip azt mutatja, hogy a fejfedő részét képező kígyók meglehetősen hangosan sziszegnek, elnyomják a lépteket, miközben a játékos pozícióját is veszélyeztetik az ellenséges csapattal. Ennek az az oka, hogy a hang globális az Overwatch 2-ben, ami azt jelenti, hogy mindkét csapat hallja a meccsen elhangzó hangokat. Ez a medúza skin egyébként fizetős, 20 dollárba kerül (7.400 Ft), így a probléma meglehetősen aggasztó lehet azoknak, akik pénzt költöttek rá.

Az is igaz, egy meccsen a többi hang olyan harsány lehet, hogy a legtöbb játékos nem hallja a kígyókat, az Overwatch-játékokban nagyon kevés a csendes pillanat. Felmerülhet, hogy a Blizzard fejlesztői miért gondolták jó ötletnek a kígyók sziszegését, a taktikai hátránytól eltekintve a hangja is elég furcsa, a Blizzard mindenesetre még nem adott ki közleményt a témában.

Overwatch 2 Battle for Olympus eseménye már javában zajlik és egészen január 19-ig tart, azonban amíg a játékosok élvezik az új, mindenki számára ingyenes módot, egyesek úgy találják, hogy az aktuális esemény kozmetikumai halált okoznak számukra.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Az de kemény! röhögő smiley Micsoda probléma.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Hát az kellemetlen baszki. röhögő smiley

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja