Vagány nyári kiegészítők érkeztek a Goat Simulator 3-ba

2023. június 21.
13.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Coffee Stain Publishing és a Coffee Stain North bejelentette, hogy a Goat Simulator 3 nyári frissítése már elérhető minden platformon, amivel egy nyári témájú, elegáns menüt láthatunk és kaptunk 28 új kecskefelszerelést.

A frissítés egyedi effektekkel ellátott, leégett és homokos skineket is hoz, valamint egy rakás más ruhát is felfedezhetünk. Így többek között 3D szemüveget, felfújható úszógumit, napellenzőt, svéd népviseleti szettet, kecskekinit, fejfedőt. Santiago Ferrero, a Coffee Stain North kreatív igazgatója így fogalmazott:

A kecskék sok mindenben hasonlítanak ránk, emberekre - sikítanak a fagylaltért, stílusos napszemüveget viselnek, és imádnak bulizni, így ezeket a dolgokat akartuk tükrözni a nyári frissítés új ruhaválasztékában. Egy rakás új cuccot biztosítottunk a kecskéknek és alig várjuk, hogy lássuk, milyen stílusos kombinációkkal rukkolnak elő a kölykök!


Goat Simulator 3 nyári frissítése már elérhető minden platformon, amivel egy nyári témájú, elegáns menüt láthatunk és kaptunk 28 új kecskefelszerelést.'>
3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 2 hónapja

Aztarohadt! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja

OMG de kemény. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja

Hihetetlen mennyire beteg. röhögő smiley

válasz erre
Goat Simulator 3
11.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások