USB Type-C csatlakozóval szerelt monitort mutatott be az EIZO

2016. október 26.
2.9831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A monitorok piacán mostanság hatalmas újításokkal nem szolgáltak a gyártók, a felbontások növekedtek, a gamer vonalon egyre fejlettebb paneleket kaptunk, néha pedig óriási hajlított modellek bukkantak fel.

A csatlakozások terén szintén nem nagyon újítottak a vállalatok, az EIZO azonban nemrég egy igen hasznos fejlesztést integrált az új megjelenítőjébe. Az EIZO FlexScan EV2780 ugyanis USB Type-C csatlakozót is kapott a DisplayPort és a HDMI mellé, vagyis a szokványos megoldások mellett átalakító nélkül köthetünk rá Type-C csatlakozós készülékeket.

A jövőben ez még fontosabb lehet, hiszen az Apple mellett egyre több gyártó áll át a frissebb USB szabványra, így az EIZO egy érdekes trendet indíthat be. A 27 hüvelykes IPS panelen egyébként 2560 x 1440 pixel jelenik meg, az 5ms-os válaszidő pedig rámutat arra, hogy irodai és általános felhasználásra szánt modellről van szó, melynek ára még nem ismert.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 22 napja

Halmokban áll itthon a normál USB-s, USB Mini-s és USB Micro-s kütyü, meg ezekhez a kábelek. Nem annyira örülnék, ha olyan gyorsan kezdene terjedni a Type-C mánia. Jó nekem így, ahogy van.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 22 napja

Majd idővel esetleg.
De nem érzek rá olyan nagy késztetést hogy beszerezzek egy ilyen monitort.

válasz erre

wegh

8 éve, 22 napja

Hát nem tudom, Európában annyira nem elterjedt az Apple mánia sem, hogy ilyen monitoroknak nagy piaca legyen egyelőre...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja