Új Xbox-kiegészítők és külső HDDVD egység ősszel

2006. május 13.
2.2941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Los Angeles-i E3 show keretén belül a Microsoft több új kiegészítőt, köztük egy kamerát és egy külső HDDVD meghajtót jelentett be az Xboxhoz, reagálva a Sony Playstation3 hivatalos bejelentésére.

A Sony sorozatos késéseket elszenvedő konzolja a fogyasztói elektronikai vásáron már végleges ütemtervvel ellátott bemutatót és árat is kapott, ám a már piacon levő rivális sem szeretne lemaradni. A Microsoft az őszi játékszezonra extra kiegészítőkkel készül. A cég egy vezeték nélküli headsetet tervez megjelentetni a konzol kényelmi szintjét emelve, valamint egy egyedi kormányt az autóversenyek szerelmeseinek.

Az érdekességek között található egy Xbox színekben megjelentetett, külön a konzolhoz készített webkamera, mely fotók és videó-email létrehozását is lehetővé teszi. A legfontosabb újdonság azonban egy külső HDDVD egység lesz, ezzel a Microsoft játékgépe is felveheti a versenyt a majdan megjelenő Playsation3 beépített Blue-ray egységével. A műszaki adatokat azonban még nem részletezték, nem világos például a kamera felbontása, vagy hogy a HDDVD támogatja-e a HDCP-t, vagy a HDMI-t.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljamarco profilja