Advertisement

Újratervezik a Wii-t - RPG-k tartanak a platform felé

2011. augusztus 17.
1.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Nintendo bejelentette, hogy remekbe szabott Wii konzolja néhány hónapon belül új dizájnnal dicsekedhet el közönségének, bár illenék hozzátennem, hogy drasztikus változásokra senki se számítson, hisz ezek a változásokat többnyire a borítás alatt fogja eszközölni a cég.
Advertisement

Akárhogy is, az újratervezett Wii még az idei karácsonyfa alatt felbukkanhat, amennyiben hihetünk a Nintendo számításainak. Újratervezés ide vagy oda, ez egyáltalán nem vet gátat annak, hogy új RPG-címek látogassanak el a felületre.

Hogy a Nintendo olvasatában mégis mit jelent a "redesign" kifejezés, az bizonnyal egy darabig még talány marad - rosszabbik esetben egész a megjelenésig -, a cég mindenesetre elárulta, hogy az új dizájn jobban alkalmazkodik majd a fektetett pozitúrához. Azonban a konzol nem ússza meg a változtatásokat némi vérveszteség nélkül, a Nintendo-nak ugyanis szándékában áll kikanalazni néhány funkciót a Wii-ből: nem lesz például Gamecube bemenet. Nagyjából így fest majd az úgymond "Family Edition".

Ámde jó hír, hogy néhány RPG jövőre Európa-szerte hadjáratot indít a szóban forgó platform harcszínterén. A Pandora's Tower, valamint a The Last Story lennének az ominózus produktumok. Míg a Ganbarion fejlesztésében készülő Pandora's Tower alapját a szörnyek húsáért folytatott harcok játszanak központi szerepet, addig a Mistwalker-féle The Last Story egy árváról szól, aki katonává óhajt avanzsálni a túlélés érdekében.
Advertisement
3 hozzászólás

marco

12 éve, 7 hónapja és 10 napja

Egyre szögletesebb. Mit a Nintendonak a trend!

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 10 napja

Jobb későn mint soha.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 10 napja

Most a Wii U érkezése hajnalán? Fura.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja