Advertisement

Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról

2010. február 15.
2.5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kevés olyan frissen bejelentett alkotás szerepel annyit mostanság a sajtóban, mint a Bethesda és az Obsidian kooperációjában készülődő Fallout: New Vegas, amelyről a PSM3 és a PC Gamer magazinok után most az Official Xbox Magazin is lerántotta a leplet, méghozzá a saját kis exkluzív cikkük keretein belül, amely nem csak a már ismert képeket tartalmazza, hanem új látnivalókat, illetve némi friss információt is.
Advertisement

Nagy dolgokra természetesen már ne számítsunk, de azért megéri szemezgetni.

Ennek hála tudtuk meg például, hogy a Brotherhood of Steel is visszatér a történetbe, ám a sztori fő vonalát egyértelműen a New California Republic vs. Caesar's Legion küzdelmei adják majd. A Pip Boy 3000-et, az első pisztolyunkat, illetve a Vault 21 ruhánkat egy menedéklakó dokitól kapjuk majd, aki feléleszt minket a kezdő baleset után. Fegyvereinket csak pozitív irányban módosíthatjuk, tehát nem lesznek olyan fejlesztéseink, melyek egy csettegő valamely tulajdonságát pozitív, míg másik jellemzőjét negatív irányba terelik.

Szintén a magazinból származó információ, hogy minden fegyverünknek lesz legalább egy speciális támadása, illetve a városokban feltornázott hírnevünk - vagy rossz hírünk ugye, attól függ - hatással lesznek a végkifejletre, melyek közül ismét több áll majd a rendelkezésünkre. A New Vegas egyik fontos opciójaként tartják számon azt is, hogy magunk választhatjuk ki főszereplőnk korát, amely feltehetően ismét hatással lesz a játék egyes momentumaira. Érdekes, nemde? Ha te is így gondolod, tanulmányozd át az alábbi oldalakat, melyek egyenesek az OXM-ből lettek szkennelve.


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 2. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 3. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 4. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 5. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 6. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 7. kép


Újabb scan képek és információk a Fallout: New Vegas-ról - 8. kép


Advertisement
nincs még hozzászólás

Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt