Újabb komolyabb Aion frissítés érkezik május 25-én

2011. május 06.
3.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem vált olyan jellegzetes szereplővé az MMORPG-k piacán az Aion, mint azt mi elvártuk volna tőle, azért a háttérben igazán szép rajongótáborral rendelkezik a program, ami elsősorban annak is köszönhető, hogy a fejlesztők nem hagyják sokáig friss tartalmak nélkül a játékosokat.

Ennek ékes példája, hogy május 25-én egy újabb frissítés fog napvilágot látni az alkotáshoz, amely az Empyrean Calling névre hallgat és számtalan újdonságot ad hozzá az alapokhoz.

A komolyabb frissítés újfent lényegesen javít majd a küllemen, de hozzányúl a mentor rendszerhez is, hogy csak két példát emeljünk ki a sok közül. Az Empyrean Calling egyébiránt már elérhető a teszt szervereken, hogy a játékosok kipróbálhassák azt, de a végleges változat csak május 25-én kerül bemutatásra. Hogy addig se unatkozzanak a fanatikusok, az illetékesek szinte minden héten valami különleges eseménnyel várják őket a szerverekre. Érdemes lesz tehát a közeljövőben aktívan játszani az Aion-nal.
Aion, mint azt mi elvártuk volna tőle, azért a háttérben igazán szép rajongótáborral rendelkezik a program, ami elsősorban annak is köszönhető, hogy a fejlesztők nem hagyják sokáig friss tartalmak nélkül a játékosokat.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 4 napja

De rég hallottam valamit erről a játékról.

válasz erre
Aion
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja