Új történeteket kap a Stellaris

2023. január 18.
5.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive elárulta, hogy a Stellaris sci-fi stratégiai játékuk még idén új történetbővítést kap, a DLC-vel egy sor új eredettörténetbe merülhetünk, amelyek a civilizációk korai találkozásai körül forognak az idegenekkel.

A korábban kiadott Ancient Relics, Leviathans, Synthetic Dawn és Distant Stars kiegészítőket követően a First Contact lesz a Stellaris ötödik bővítése, a DLC azokra az élményekre összpontosít, amelyeket a játékosok az idegenekkel való találkozás során fognak átélni és a fejlesztők szerint a játékosok új ismereteket szerezhetnek a civilizációk megfigyelése során.

A játékosok két új eredettörténetet, a Paybacket és a Broken Shackles-t is megtapasztalhatják, amelyek a Miramar Specialized Industries elleni küzdelmek körül forognak. Van egy harmadik történet is, a Fear of the Dark nevezetű, ahogy a kiegészítő neve, - a First Contact, - is sugallja, mindhárom történet erősen narratíva központú. A Paradox Interactive hozzátette, hogy ezen a csütörtökön részletesebben is beszélnek a közelgő DLC elképzeléseiről és témáiról.

Nézd nagyban ezt a videót!



Stellaris sci-fi stratégiai játékuk még idén új történetbővítést kap, a DLC-vel egy sor új eredettörténetbe merülhetünk, amelyek a civilizációk korai találkozásai körül forognak az idegenekkel.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Király hogy ennyire bővítgetik.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Jól hangzik, kíváncsi leszek rá!

válasz erre
Stellaris
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja