Új területtel bővült a Fallout 76

2024. június 13.
4.7571
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fallout 76 tizenhetedik szezonja már itt van és a Skyline Valley címet viselő évad a játék első pályabővítését hozta el, valamint új küldetéseket, eseményeket, ellenségeket, sok más újdonság mellett.

Nem túl meglepő módon a már tavaly beharangozott frissítés középpontjában a Skyline Valley áll, amely a térkép déli részén található. Az új régió valamivel nagyobb, mint az Ash Heap és valamivel kisebb, mint a Toxic Valley és nagyrészt a Shenandoah Nemzeti Parkra épül, amely Virginia Blue Ridge-hegységei mentén húzódik.

A bővítés feloldja a Vault 63-at is, valamint további mellékküldetések, kozmetikumok és C.A.M.P.-elemek is szerepelnek a frissítési jegyzékben. A Bethesda még nem közölte, hogy a 17. szezon meddig fog tartani, de arra lehet számítani, hogy legalább 2024 szeptemberéig van időnk teljesíteni.

Nézd nagyban ezt a videót!Fallout 76 tizenhetedik szezonja már itt van és a Skyline Valley címet viselő évad a játék első pályabővítését hozta el, valamint új küldetéseket, eseményeket, ellenségeket, sok más újdonság mellett.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 6 napja

Masszív bővülés!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete

Nem gyenge hogy ennyi idővel a megjelenés után is pakolnak bele kontentet! meglepett smiley

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 hete

Cska visszateszem így két év kihagyás után. röhögő smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások