Advertisement

Új platformokon vadászhatunk szörnyekre, konzolokra is megérkezett a Monster Hunter Rise

2023. január 21.
4.6441
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírünk van a Monster Hunter-játékok rajongói számára, új platformokra látogatott el a Monster Hunter Rise, az eredetileg Nintendo Switchen debütált szörnyvadász játék végre PlayStation-és Xbox-konzolokra is megérkezett számos újdonsággal karöltve.
 

A Monster Hunter Rise még 2021-ben debütált Nintendo Switchen, a tegnapi napon pedig végre PlayStation-és Xbox-konzolokra is elérhetővé vált a szörnyvadász kaland. A konzolos port nem érkezett üres kézzel, feljavított látványvilággal, számos grafikai beállítással debütált PlayStation-és Xbox-konzolokon a Monster Hunter Rise.

A konzolos debütálást számos eventtel, játékbeli eseménnyel ünneplik meg a fejlesztők, további jó hír, hogy 4K / 60 FPS-támogatást is kapott a konzolos változat. A jó dolgoknak ezzel még nincs vége, hiszen a Monster Hunter Rise bekerült a Game Pass kínálatába is, az előfizetők számára ingyenesen elérhető a játék.

A konzolos Monster Hunter-játékosok az év hátralévő részében sem fognak unatkozni, tavasszal konzolokra is befut a Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC, ami minden bizonnyal alaposan megdobja majd az elképesztő számokat produkáló kiegészítő eladásait.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Hentes

1 hete és 6 napja

Már nagyon lecsengett ez a game...

válasz erre

VaPe

1 hete és 6 napja

Magam részéről biztosan kihagyom.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 6 napja

Kíváncsi leszek, ezeken hogy megy. Mert Switchen alig van valami, ott persze hogy fogy.

válasz erre

Hát nem én vagyok a célközönség..

válasz erre
Monster Hunter Rise
20.560 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

ati61 profilja