Új játékmód készül a Valoranthoz

2023. január 25.
4.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valorant fejlesztői, a Riot Games egy új videóban megerősítették, hogy még idén érkezik a Team Deathmatch mód, erről hivatalos részleteket egyelőre nem közöltek, de néhány információ már kiderült.

Anna Donlon ügyvezető producer a friss videó utolsó perceiben elárulta, hogy a Riot Games dolgozik a Team Deathmatchen, amelynek megjelenését valamikor idénre tervezik. A készülő új módról a Twitteren szivárgott ki néhány információ, ez alapján minden csapatnak arra kell törekednie, hogy elsőként érje el a 100 ölést.

A kiszivárogtató azt állítja, hogy a módot jelenleg "Hurm"-nak hívják és korábban már átesett némi tesztelésen és el fog térni a jelenlegi Deathmatch módtól. Azért ezeket az információkat fenntartásokkal kell kezelnünk, hiszen még ha a szivárogtatás igaznak is bizonyul, a mód koncepciója még változhat. A Valorant játékosok a Team Deathmatch mellett továbbra is reménykedhetnek abban, hogy idén az esportra összpontosító Premier módot is megkapják.

Nézd nagyban ezt a videót!Valorant fejlesztői, a Riot Games egy új videóban megerősítették, hogy még idén érkezik a Team Deathmatch mód, erről hivatalos részleteket egyelőre nem közöltek, de néhány információ már kiderült.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Eddig nem volt benne TD? meglepett smiley Ezt nem is tudtam!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nem lett mondjuk túlbonyolítva... röhögő smiley

válasz erre
Valorant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja