Új gameplay előzetest kapott a hamarosan érkező horrorjáték, a Scorn

2022. szeptember 21.
5.0211
Mikee profilja, adatai
Mikee
A H.R.Giger munkássága előtt tisztelgő belső nézetes testhorror játék, a Scorn hosszú idő után ismét hallatott magáról, a legújabb nyolcperces videóban a játék prológusába és a játékmenetbe nézhetünk bele a megjelenés előtt.

A Scorn már az első feltűnésekor belevésődött a játékosok emlékezetébe az Alien filmekre hajazó groteszk látványvilágával, a legújabb előzetesben pedig mozgás közben is megnézhetjük a játékot. A prológus során megismerkedhetünk a karakterünkkel, aki egy bio-labirintusban próbál meg boldogulni.

Külső segítség nélkül kell majd felfedeznünk a Scorn lidérces világát, a látottak alapján furábbnál furább eszközökkel, fegyverekkel szerelhetjük fel magunkat, miközben groteszkba hajló feladványokat oldunk majd meg. Utunk során egy letűnt civilizáció romjai között fogunk válaszok után kutatni, a készítők állítása szerint lesznek meglepetések a sztoriban.

A Scorn október 21-én érkezik PC-re és Xbox Series konzolokra, további jó hír, hogy a Game Pass előfizetői az első naptól kezdve kipróbálhatják majd a groteszk horrorjátékot. A PC-s változat Steamen, az Epic Games Store-ban és GOG-on lesz elérhető, az xboxos pedig értelemszerűen az Xbox Store-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

M.O.R.P.H.

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

Már előrendeltem...

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Bruttttál!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Fincsiiiiii lesz!

válasz erre
Scorn
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja