Új előzetes vezette fel a Ghostrunner 2 megjelenési dátumát

2023. augusztus 21.
4.7701
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ghostrunner 2, az 505 Games és a One More Level első személyű cyberpunk-akcióthrillere október 26-án lesz világszerte elérhető PlayStation 5, Xbox Series X|S, és PC platformokon, az előrendelések már elérhetőek.

Az új trailer a főszereplő, Jack akciódús harcát mutatja be a Dharma Tower előtt összegyűlt erőszakos mesterséges intelligencia szekta ellen. Megismerhetjük a motoros és járműves harcot, valamint egy sor őrült ellenségre és csatába pillanthatunk bele.

A fejlesztők szerint a cím megújult fejlődési rendszerével a veteránok és az újoncok egyaránt kihívásokkal teli összecsapásokkal nézhetnek szembe. Azok, akik megvásárolják a Ghostrunner 2 Brutal Edition kiadását, 48 órás korai hozzáférést és egyéb kiegészítő játékbeli tartalmakat kapnak.

Az alapjáték 15.300 forintba kerül az előrendelési kampány alatt és két kard- illetve két kézskint tartalmaz. A deluxe négy további kéz- és négy extra kardskint, valamint egy személyre szabott kézhologramot ad, amely az aktuális felhasználónevet mutatja.

Nézd nagyban ezt a videót!Ghostrunner 2, az 505 Games és a One More Level első személyű cyberpunk-akcióthrillere október 26-án lesz világszerte elérhető PlayStation 5, Xbox Series X|S, és PC platformokon, az előrendelések már elérhetőek.'>
3 hozzászólás

Patrik94

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Igencsak várós nálam mostanában!

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hmmm nem rossz.

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egész pofás.

válasz erre
Ghostrunner 2
15.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja