Úgy tűnik, a Starfield a Fallout 4 gyors fegyverválasztási menüjét használja

2023. március 12.
5.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A sasszemű rajongók észrevették, hogy a Fallout 4 "kedvencek" menürendszere a Starfieldben is megjelenik, ez a héten közreadott friss előzetesből derül ki, bár azt még nem tudni, hogy pontosan hogyan fog működni ez a menü.

Az előzetesben rövid időre megjelent egy menü (a lenti videón, 2:16-nál, a háttérben lévő tévében), amelyből a játékos egy kis listából választott ki egy új fegyvert. Ez a menü nagyon hasonlónak tűnik a Fallout 4 "kedvencek" rendszeréhez, amelyen keresztül a játékosok a gyakran használt fegyvereiket az adott menü különböző iránygombjaihoz rendelhetik, így gyorsan válthatnak.

Elsőre úgy tűnik, hogy lesz valamilyen gyorsváltási lehetőség azok számára, akik nem használnak egeret és billentyűzetet. Az előzetesben számos különböző fegyvert mutattak be, ez a funkció segíthet, hogy mindig gyorsan hozzáférjünk kedvenc felszerelésükhöz. A menü kereszt alakban van formázva, így az egy jó kérdés, hogyan fog működni ez PC-n.

Nézd nagyban ezt a videót!Starfieldben is megjelenik, ez a héten közreadott friss előzetesből derül ki, bár azt még nem tudni, hogy pontosan hogyan fog működni ez a menü.'>
4 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Király, mert akkor nekem teljesen ismeretlen lesz. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ha bevált, miért ne.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

De tolnám már basszus...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Költséghatékony, ezt már nem kellett kitalálni. röhögő smiley

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profilja