Advertisement

Ubisoft: a Watch Dogs féle Chicago valóban élni fog

2013. augusztus 17.
1.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Ubisoft kreatív igazgatója, Jonathan Morin elmondása szerint a következő generációs konzolok erejének hála, többé nem élettelen robotoknak, hanem sokkal inkább élő személyeknek érezzük majd az NPC-ket.
Advertisement

Morin szerint a Watch Dogs-ban megjelenített Chicago valóban élőnek fog hatni. Hála a következő generációs konzolok megnövekedett teljesítményének, a fejlesztők jelentősen kitolták a korábbi határokat. Ezzel egy olyan realisztikus, élő környezetet kapunk, ahol életünkben először azt fogjuk érezni, hogy minden egyes cselekedetünk következményekkel fog járni.

Morin szerint az olyan új techológiák, mint a PlayStation 4 és az Xbox One nagyban segítik a Ubisoft és a hozzá hasonló fejlesztők munkáját abban, hogy még összetettebb, és még jobb játékokat készíthessenek. A Ubisoft csapata a maximális beleélés érdekében nagy hangsúlyt fektetett az NPC-k megalkotására:

Életedben először úgy fogod érezni, hogy a téged körülvevő NPC-k nem robotok, hanem személyek, akik a saját életüket élik.

A fejlesztők korábbi nyilatkozataikban kifejtették, hogy a jelenlegi generációs konzolokon leegyszerűsített NPC szimulációra számíthatunk, ettől eltekintve viszont nem sok különbség lesz az egyes verziók közöttük. A Watch Dogs november 22-én jelenik meg Xbox 360, PS3, Wii U, valamint PC platformokra, valamivel később 2014-ben pedig következő generációs konzolokra.
Advertisement
6 hozzászólás

ramo007

10 éve, 5 hónapja és 6 napja

én személy szerint várom nagyon!!

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ezt már egyszer elmondta az Ubi. Akkor is azt nyilatkozták, hogy az új konzolokon sokkal több és élettel telibb lesz minden járókelő és az egész világ is. Akkor ki is emelték, hogy a mostani generációban kevesebb NPC lesz. Ezek szerint a kevés NPC még ráadásul zombi módban is fog közlekedni, agy nélkül.

válasz erre

LolZ

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Most már az lesz.Hogy élettelenekel lesz tele a világ és mindenki wd-vel fog játszani.

válasz erre

marco

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Majd a saját szememnek hiszek.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

Ez most úgy hangzik, mintha a jelenlegi konzolokra akkor élettelen NPC-ket kapnánk WD-ben.
Egyébként az is igaz, hogy sokan mondták már.

válasz erre

Benny Ray

10 éve, 5 hónapja és 8 napja

De sokan mondták már ezt..., bár ennél a játéknál hajlamos vagyok ezt elhinni.

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt