Továbbra is készülőben van a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

2022. november 08.
30.6021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Ubisoft egy friss posztban nyugtatott meg mindenkit, továbbra sincs elkaszálva a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, gőzerővel dolgoznak rajta a fejlesztők, viszont pontos megjelenési dátummal továbbra sem tudtak szolgálni nekünk.

Úgy tűnik, hogy valamiféle átok ül a Ubisoft projektjein, a több mint 5200 napja készülő Beyond Good & Evil 2 mellett a Prince of Persia: The Sands of Time Remake sem igazán akar elkészülni. Kezdetben a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai dolgozott a projekten, majd miután a közönség nem fogadta kitörő lelkesedéssel az első képanyagokat, a Ubisoft Montreal csapata vette át a projektet, ami mostanában nem igazán hallatott magáról.

A Ubisoft azt írta a legfrissebb közleményében, hogy a játékot továbbra is gőzerővel fejleszti a Ubisoft Montreal, viszont a kiadó nem tud konkrét megjelenési dátumot mondani, szóval akik már előrendelték a remake-t, azok most visszakapják a pénzüket. Természetesen amint lesz konkrét dátum, ismét előrendelhetővé válik a remake, viszont a széria további epizódjainak a feldolgozása jelenleg nem szerepel a tervek között.

4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

És jó ez nekünk?

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szerintem azért annyira nincs rágerjedve túl sok ember, hogy yugtatgatni kéne...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja

Majd csak jön. Egyszer.

válasz erre

zender

1 éve, 2 hónapja

Ezt így félévente egyszer belebegtetik kb.

válasz erre
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt