Többjátékos mód nélkül fog az Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenni

2021. november 26.
27.7651
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A napokban kapta meg az Uncharted: Legacy of Thieves Collection az ERSB besorolást, mely alapján szinte biztos, hogy nemsokára megtörténik a megjelenési dátum bejelentése, azonban maga a kollekció a besorolás alapján nem fog minden aspektust tartalmazni az eredeti játékokból.
 

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s és PlayStation 5-ös kiadása ugyanis semmiféle többjátékos, vagy éppen online funkciót nem fog tartalmazni. Ez érinti mind a negyedik rész többjátékos, és kooperatív túlélómódját is.

A csomag ugyan nem fog multit tartalmazni, viszont mind a 4. rész, mind a spin-offként funkcionáló Lost Legacy elérhető lesz, felújított látványvilággal. A pakk egyelőre nem kapott pontos dátumot, viszont nagy valószínűséggel a decemberben esedékes The Game Awards-on ezt is megtudjuk.
4 hozzászólás

fighterlaci

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem működött rendesen, szerintem nem is sokan voltak, nem csodálom.

válasz erre

soami

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

petrovicsz írta:
De fura.
Mi benne a fura? Ezek full singleplayer játékok, multi csak mutatóban volt benne, ez olyan mintha az ac brotherhood multija miatt sírna valaki, őszintén bárki játszott anno vele? Én kipróbáltam 10 percig kb és ennyi, mert olyan is volt .

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

De fura.

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Érdekes lépés ennek a kihagyása.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja