Több mint 3 évig nem számíthatunk újabb projectre a Limbo készítőitől

2011. augusztus 25.
2.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tavaly júliusában dobbantott a LIMBO az Xbox LIVE Arcade-on, s menten oly nagy sikerre és elismerésre tett szert, hogy kötelességének érezte a további platformokra való terjeszkedést - így a PlayStation 3-ra és PC-re is.

Egy ilyen nagyszerű alkotásnak, mint a puzzle-platformer LIMBO, természetesen temérdek időre volt szüksége ahhoz, hogy gyümölcsöző címként mutatkozzunk be nekünk, s ez a törvényszerűség mindig és minden fejlesztőre érvényes. A játék mögött álló Playdead csapat is vallja, egy sabatos alkotáshoz idő kell, és hogy lássuk, nem a levegőbe beszélnek, elárulták, három éven belül ne reménykedjünk újabb remekműben.

"Egy jó játék időt igényel" - mondta Dino Patti, a dán stúdió társalapítója.

Egyelőre fogalmunk sincs, milyen formában köszönt majd ránk az új cím, bár Arnt Jensen az interjúban hozzátette, hogy ezt a Unity Engine-nel hozzák a világra.

"Olyan ez, mintha egy kettős alkotással állnánk elő, egy motorral és egy játékkal. Ráadásul a következő projectünk egy csöppet ambiciózusabb, mint a LIMBO volt, és egy rakás dolog van, amit nem szeretnénk az elejéről kezdeni."

A tavaly nyáron megjelent LIMBO egész egyszerűen pazar pontozást (és eladást) fialt: kíváncsian nézünk hát eme új és titokzatos project elébe.
2 hozzászólás

marco

13 éve, 7 hónapja

Vendég írta:
Limbo nagyon jó játék volt, van most valami hasonló űrhajós, de nem tudom melyik az.
Szerintem a Twisted Shadow Planet-re gondolsz.

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja

Limbo nagyon jó játék volt, van most valami hasonló űrhajós, de nem tudom melyik az.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja