Advertisement

Több, mint 5 millió példányban fogyott eddig a Monster Hunter Rise: Sunbreak

2023. január 18.
15.2341
Mikee profilja, adatai
Mikee
Eszméletlen számokról számolt be a Capcom, a szörnyvadász játékuk, a Monster Hunter Rise kiegészítő csomagja, a Sunbreak eddig több, mint 5 millió példányban fogyott el, emellett a Monster Hunter World: Iceborne is remek számokat produkált.
 

2023. január 20-án végre PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is ellátogat a Monster Hunter Rise, ennek apropóján pedig a kiadó egy külön blogposztban számolt be az impozáns eredményekről. A Monster Hunter Rise: Sunbreak kiegészítő még tavaly júniusban debütált, ezalatt a röpke 7 hónap alatt 5 millió példány talált gazdára a DLC-ből.

Nem csak az új helyszínekkel és szörnyekkel operáló kiegészítő bizonyult eddig elképesztően sikeresnek, a Monster Hunter World tartalmi csomagja, az Iceborne a 2019-es megjelenése óta 10 milliós eladást tud felmutatni. A szörnyvadász sorozat összesítve is jól fogy, a sorozat összesített eladása meghaladta a 88 milliót 2022. szeptember 30-án.

Természetesen a Capcom addig üti a vasat, amíg még meleg, a Monster Hunter Rise még a héten végre valahára konzolokra is ellátogat, a Monster Hunter Rise: Sunbreak kiegészítő konzolos érkezésére pedig valamikor 2023 tavaszán számíthatunk.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 hete és 3 napja

Az még gombócból is sok!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 3 napja

Szép mennyiség!

válasz erre
Monster Hunter Rise
20.560 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt