Több mint 3 ezer csalót tiltottak ki az Apex Legends-ből

2023. május 09.
22.0241
Botyi profilja, adatai
Botyi
A csalás folyamatos probléma a legtöbb live service címet körülvevő játékban, de most a Respawn közölte, hogy nagyjából 3100 csalót távolítottak el az Apex Legends-ből a legutóbbi tiltási hullámot követően.

A stúdiók különböző formában próbálják kezelni a problémát és éppen a Respawn jelentette be nemrégiben, hogy igyekszenek jelentős fejlesztéseket eszközölni a csalásfelismerő mechanizmusokon. A most lezárult tiltáshullám azt jelzi, hogy az Apex Legends ezen a fronton még többet mutathat, a fejlesztők szerint a kitiltott játékosokról kiderült, hogy Ranked meccseken összejátszottak, hogy pontokat szerezzenek az ölések cseréjével.

A Respawn bejelentése a 17. szezon indításának közepette érkezett, most bemutatták az új Legend Ballisticot, a World's Edge pálya módosításait, egy frissített Firing Ranget és egy új fegyvermester-rendszert vezetnek be, valamint egy új túlélő tárgyat és hozzáadott ping-opciókat. Kijelentették azt is, hogy a játékosok számíthatnak a cím meccskereső- és csalásfelismerő rendszerének fejlesztésére is.

Apex Legends-ből a legutóbbi tiltási hullámot követően.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 napja

Lehetnének aktívabbak is. röhögő smiley

válasz erre

zender

1 éve, 8 napja

Hát az nem túl sok. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 napja

Maradt 300 ezer. röhögő smiley

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja