Több mint 100 mod telepítése után Star Wars lesz a Starfieldből

2024. május 20.
4.6691
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy YouTuber, DeityVengy több mint 100 modot használt, hogy a Starfieldet Star Wars játékká alakítsa, a karaktertől kezdve az ellenségeken át a helyszínekig mindent átdolgozott és a telepítési segédletet megosztotta a nagyvilággal is.

Mint minden Bethesda-játékhoz, a Starfieldhez is rengeteg mod van, kevesebb, mint egy évvel a megjelenése óta máris mintegy 7300-at találhatunk a Nexus Mods oldalán. Egy YouTuber most ezeket használta fel és egy teljesen új játékot hozott létre a Starfielden belül, a lenti videón az eredmény magáért beszél.

DeityVengy a videó végén felsorolja az összes használt modot, így mi magunk is újraalkothatjuk, valamint külön kiemelte a leglényegesebb csomagokat. Ha csak a legfontosabbakat telepítjük, a modok számát alacsonyabban tarthatva, egy egyszerűbb Star Wars-élményt kapunk a Starfield-ben.

Nézd nagyban ezt a videót!



Starfieldet Star Wars játékká alakítsa, a karaktertől kezdve az ellenségeken át a helyszínekig mindent átdolgozott és a telepítési segédletet megosztotta a nagyvilággal is.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 napja

De ****a lett!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 napja

Hát ez rohadt menő! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 4 napja

Ez azért elég ****a! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 4 napja

Menj máááááár de kemény.

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja