Több Konami játék is PS-exkluzívként érkezhet

2023. május 08.
23.6301
Botyi profilja, adatai
Botyi
Jez Corden újságíró, aki korábban már számos bejelentést szivárogtatott ki és közölt pontosan, nemrég azt állította, hogy a Sony "kötött egy megállapodást" a Konamival a jövőbeli Silent Hill és Metal Gear játékok exkluzivitásáról és "talán még egy új Castlevaniaról is".

Ezek közül egy biztos igaz, a fejlesztő Bloober Team közelgő Silent Hill 2 Remakejét megerősítették, hogy a megjelenést követően legalább egy évig PlayStation 5-exkluzív lesz. A Konami ezen kívül számos Silent Hill-projektet is megemlített, bár ezekről keveset tudni, de így elképzelhető, hogy ezek is PS-exkluzívok lesznek.

A jövőbeli Metal Gear, vagy Castlevania projektekkel kapcsolatban semmi nincs megerősítve, azonban a VGC 2021-ben azt írta, hogy a Konami a Silent Hill mellett e két franchise újjáélesztésén is dolgozik. Tagadhatatlan, hogy a különböző hírek egybevágnak és Sony már a Silent Hill 2 Remakere is exkluzivitási szerződést kötött a kiadóval, a Konamival, így elképzelhető, hogy a Konami más IP-jeire is hasonló megállapodást hoznak tető alá.

3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 17 napja

Odabasznak a Micronak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 17 napja

Semmi extra csak folytatódik a konzolháború..

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 17 napja

Mondjuk ez régebben is így volt szóval megszoktuk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások