Tíz évnyi terve van a Square Enixnek a Final Fantasy XIV-re vonatkozóan

2022. február 21.
25.1341
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Square Enix a Final Fantasy XIV számos fejlesztésről beszélt újonnan, amire a rajongók számíthatnak az elkövetkezendő tíz évben, és az egyik legjelentősebb az első grafikai frissítés lesz, ami a 7.0-s verzióban érkezik.
 

A Square Enix szerint a játék grafikája több szempontból is javulni fog - a karakterek átdolgozáson esnek át, nagyobb felbontású textúrákat kapnak a haj, a bőr és egyebek tekintetében, bár a csapat hangsúlyozta, hogy nem törekednek majd a fotórealizmusra. Az animáció és a világítás terén is terveznek változtatásokat, többek között több fénypontot a területeken, és az árnyékok javítását.

A játékosok számíthatnak a játék hátterének és növényvilágának javítására is. Természetesen ezek a fejlesztések a játék minimális működési specifikációinak változását eredményezik majd, de a csapat igyekszik majd "a hardveres specifikációk minél szélesebb skáláját" figyelembe venni. Yoshida azt is tervezi, hogy legalább a 7.0-s verzióig támogatni fogja a PlayStation 4-es verziót.

A kiadó javítani szeretné a játék RPG elemeit, mind a magányos farkasok, mint a barátokkal tevékenykedő játékosok számára. A vállalat emellett következetesebb frissítéseket is szeretne kínálni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Gólem

8 hónapja, 2 napja

Nem aprózzák el!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 napja

Ejha. Akkor el lesz látva a közönség tartalommal!

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljamarco profilja