Tíz éves lenne a Disney Infinity, a rajongók a törölt tartalmakkal emlékeznek

2023.08.20. 08:33
5.9771
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Disney Infinity rajongók a játék 4-es változatának törölt figuráiról és játékkészleteiről osztottak meg felvételeket, hogy megünnepeljék, vagy inkább meggyászolják a sorozat tizedik évfordulóját, amely a valóságban soha nem jött el.

Augusztus 18-án volt az első Disney Infinity játék tízéves évfordulója, amely 2013-ban jelent meg és 2014-ben és 2015-ben két folytatást hozott, mielőtt 2016-ban hirtelen leállították, mielőtt a Disney Infinity 4.0 napvilágot láthatott volna. A hét évvel ezelőtti törlés még mindig fájó lehet, főleg, hogy a Disney mennyi támogatást ígért és mennyi jövőbeli karakterről és játékkészletről volt szó.

Az Infiniteer Adventures a franchise tizedik évfordulóján egy félórás videót osztott meg, amely végigfut az összes törölt tartalmon, amely meg kellett volna, hogy jelenjen. Így a tervezett negyedik játék részleteit és felvételeit, amelyeket a United Front Games egyik fejlesztője 2019-ben osztott meg, miután a projektet elvetették.

Nézd nagyban ezt a videót!



Disney Infinity rajongók a játék 4-es változatának törölt figuráiról és játékkészleteiről osztottak meg felvételeket, hogy megünnepeljék, vagy inkább meggyászolják a sorozat tizedik évfordulóját, amely a valóságban soha nem jött el.'>
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 napja

Kemény hogy még máig van rajongótábora!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 napja

Tiszavirág életű játék volt, nem is értem mit hiányolnak rajta. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 napja

Én nagyon hamar ráuntam anno...

válasz erre

Tommy

1 éve, 5 napja

Mai napig furcsának tartom a lekapcsolást, bár nem voltam játékos. De akkor is kultusza volt amikor ment.

válasz erre
Disney Infinity
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások