Természetfeletti nácik ellen küzdhetünk a Sumerian Six című RTS-ben

2024. június 12.
4.6411
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Artificer (Showgunners) és a Devolver Digital egy újabb játékot jelentett be, a Sumerian Six egy valós idejű taktikai lopakodós stratégia, ami egy kommandós tudósokból álló valószínűtlen csapatot az ellenséges vonalak mögé taszít, hogy harcoljon a nácik ellen.

Az Enigma Squad tagjainak egyesíteniük kell képességeiket, hogy titkos küldetéseket hajtsanak végre a Harmadik Birodalom ellen. Utazásunk során mutálódott és természetfeletti erővel rendelkező nácikkal találkozhatunk, szóval nem lesz egyszerű menet.

A valós helyszínek és események által inspirált Sumerian Six egy alternatív történelembe kalauzol el, ahol a mondák és az összeesküvés-elméletek olyan valóságosak, akár a nácik fenyegetése. A taktika szerelmesei ízelítőt kaphatnak a játékból, ha a Steamről letöltik a demót, amely az első két fejezetet tartalmazza.

Nézd nagyban ezt a videót!Sumerian Six egy valós idejű taktikai lopakodós stratégia, ami egy kommandós tudósokból álló valószínűtlen csapatot az ellenséges vonalak mögé taszít, hogy harcoljon a nácik ellen.'>
4 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 1 hete

NEEEEEEE!!!!!!!! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete


válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 1 hete

Ez jó! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az a kemény sztori! röhögő smiley

válasz erre
Sumerian Six
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PC Gaming Show 2024
legutóbbi hozzászólások