Advertisement

Tengerre szállhatunk a ma megjelent One Piece Odysseyben

2023. január 13.
4.7261
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Straw Hat Crew csapat egy nagy viharba fut bele, amely Waford furcsa szigetére sodorja őket, a Thousand Sunny hajó majdnem elsüllyedt és most romokban van - ez a One Piece Odyssey alapfelállása, mely ma megjelent PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és PC-re.
 

Miközben a kalózok felfedezik a szigetet és az ősi romjait, találkoznak Limmel és Adioval, Waford két lakosával, majd miután véletlenül megfosztja őket az erősségeiktől Lim titokzatos ereje, a csapat egy új, vakmerő utazásra indul. A One Piece Odysseyben klasszikus RPG stílusban, a legénység összes tagját irányíthatjuk és használhatjuk az egyedi képességeiket a felfedezéskor és a harcokban.

A híres kalózainknak felül kell kerekedniük az ellenségeiken a körökre osztott csatákban, mindezt egy csavarral, az ún. Scramble Area Battlevel: ez a rendszer lehetővé teszi, hogy a játékosok különböző harcterületeken mozogjanak, hogy kiválaszthassák a legjobb stratégiát.

Ezeken felül, a Dramatic Scene rendszer a játékosokat véletlenszerű, különleges harchelyzetekbe sodorja, melyek teljesítésével több tapasztalati ponttal jutalmazza őket a játék. Továbbra is ingyenesen elérhető a demó verzió a konzolokra, ahol az első néhány órát lehet végigjátszani, ennek mentése továbbvihető a teljes játékba.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

petrovicsz

2 hete és 1 napja

iPet írta:
Folyamatban
Na arra én is kíváncsi leszek! Kis spoiler esetleg? Nagyon **** vagy jó?

válasz erre

iPet

2 hete és 1 napja

Ronalddo írta:
Nagyon várom a tesztet, kíváncsi leszek tényleg olyan jó-e mint videókon.
Folyamatban

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Nagyon várom a tesztet, kíváncsi leszek tényleg olyan jó-e mint videókon.

válasz erre
One Piece Odyssey
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Reichert Viktor profiljaMikee profiljaMonyo profilja