Sztori trailert kapott a Syberia 3

2017. március 29.
3.7161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha már agyonizgultad magad azon, hogy mikor mutatja be a Microids csapata a Syberia 3 sztori trailerét, akkor most már nyugodj le a pirospozsgás császármorzsába, mert nemrégiben végre ez a pillanat is elérkezett.

Ennek köszönhetően kaptunk egy közel kétperces kedvcsinálót az év egyik, ha nem a legjobban várt kalandjátékéról, amelyben megismerhetjük az alkotás hátterét, koncepcióját, de többek között Kate Walker főhősünk kapcsolatát a Youkol Tribe-bal is.

Nem elfeledni mindeközben, hogy a Syberia 3 megjelenése már itt van a kanyarban, ezáltal PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt április 20-án érkezik, de a későbbiekben Nintendo Switch-re is beroboghat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!Syberia 3 sztori trailerét, akkor most már nyugodj le a pirospozsgás császármorzsába, mert nemrégiben végre ez a pillanat is elérkezett.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Már nagyon várós!
Az első két rész annyira jó volt hogy a hosszú hétvégén még kiszedem az Old School trófeákat.

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ohohooo, ez mennyire jó lesz. Rég nem nyúltam már új kalandjátékhoz, de ez kihagyhatatlan. Az első kettőt nemrég játszottam végig, szuper a történetük és mára már magyarul is lehet játszani őket. Milyen szuper lenne, ha megjelenne magyarul ez is. Úgy látom lesz itt 1-2 ismerős arc a korábbi epizódokból.

válasz erre
Syberia 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások