Szeptemberben Nintendo Switch-re is ellátogat a Life is Strange, érkezik az Arcadia Bay csomag

2022. augusztus 17.
5.0011
Mikee profilja, adatai
Mikee
Örülhetnek a Nintendo rajongók, hamarosan a hordozható kézikonzolra is ellátogat végre a Square Enix nagysikerű epizodikus narratív kalandjátékának, a Life is Strange-nek a felújított verziója.

A Life is Strange: Arcadia Bay Collection idén szeptemberben fog érkezni, az első epizód és annak "előzményét", a Life is Strange és a Life is Strange: Before the Storm remasterelt, újrakevert verzióit fogja tartalmazni a csomag.

A Life is Strange Remastered kézzelfogható, fizikai formában is elérhető lesz, a Life is Strange: Before the Storm Remastered viszont csak digitálisan lesz beszerezhető. A csomagban újra átélhetjük majd az időhurkos kalandot főhősünkkel, Max Caulfielddel, miközben rég nem látott gyerekkori barátunkkal, Chloe Price-al bebarangoljuk majd Arcadia Bay-t.

Az Arcadia Bay Collection feljavított, a Nintendo Switchre optimalizált látványvilággal, megújult animációkkal és a sorozat eredeti zenéivel tér majd vissza szeptember 27-én. A sorozat rajongóinak mindenképpen érdemes lesz majd beszerezniük a csomagot, hiszen először lesz elérhető a hordozható kézikonzolon a Life is Strange mindkét része felújított formában.Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mikee

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Tommy írta:
"feljavított, a Nintendo Switchre optimalizált látványvilággal"

Mármint lebutított, nem?
őőőőőőőőőő, hát igen lehet így is fogalmazni.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

"feljavított, a Nintendo Switchre optimalizált látványvilággal"

Mármint lebutított, nem?

válasz erre
Life is Strange: Arcadia Bay Collection
15.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt