Száz fölé emelkedett a kék lézer technológiát támogatók száma

2005. február 20.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A kék lézeres lemezeket alkalmazó társaságokat tömörítő Blu-ray Disc Association (BDA) február 15-én újabb mérföldkőhöz érkezett, mivel tagjainak száma meghaladta a százat.

A tavaly októberben alapított szervezet gyorsan népszerűvé vált a számítógépgyártók, a fogyasztói elektronikai cikkek, videojátékok, optikai médiaeszközök előállítói, a lemezmásolók, a programkészítők és a tartalomszolgáltatók vezetői körében.

Ezek az iparágak kivétel nélkül kulcsszerepet játszanak a nagy képfelbontású optikai formátumok sikeres kifejlesztésében és elterjesztésében.



A BDA tagjaihoz legutoljára két nagy japán mozifilmstúdió, a Toho Co., Ltd és a Toei Video Company, Ltd. csatlakozott. A Toho Co., Ltd. az ország egyik legnagyobb mozifilmgyártója és forgalmazója. A Toei Video szintén mozifilmeket készít, de foglalkozik DVD-k és más médiacsomagok forgalmazásával is. Elsősorban az anyavállalata, a Toei Co., Ltd. cég által gyártott japán filmeket, animációs filmeket és független alkotásokat forgalmazza.

A Blu-ray Disc olyan egyedi formátumot kínál a fogyasztóknak és tartalomszolgáltatóknak, amelynek a kapacitása, kép- és hangminősége, interaktivitása és összekapcsolhatósága túlmutat a többi formátum által kínált egyszerű filmlejátszáson, és számtalan olyan termék és alkalmazás előtt nyitja meg az utat, amely új korszakot nyithat az otthoni szórakoztatásban.
3 hozzászólás

kpal

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

marco írta:
2005... röhögő smiley Attyaég de rég volt! röhögő smiley
ÉS még se látszik rajtunk röhögő smiley Csak a műszaki cuccokon. röhögő smiley

válasz erre

marco

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

kpal írta:
ÉS ez nyert !
2005... röhögő smiley Attyaég de rég volt! röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 11 hónapja és 12 napja

ÉS ez nyert !

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja