Számos javítást hoz a FIFA 23 új frissítése

2023. január 31.
42.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az EA Sports újabb frissítést adott ki, amely főleg a csalások ellen és a hibajavításokra koncentrál, ez PC-n már elérhető, a következő napokban PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is megjelenik.

A javítással a szögleteknél a támadók helyezedését úgy állították be, hogy a magasabb játékosok nagyobb valószínűséggel helyezkedjenek el jobb pozíciókban. Javították azt a játékvezetői logikát, amikor a bíró úgy döntött, hogy lest fúj, miközben a játékos a saját térfeléről indul, tehát a szabályok szerint nincs lesen.

Ritkán, de előfordult, hogy a kért passzt nem hajtotta végre a labdacipelő és egyes szerelések animációk nem játszódtak le helyesen - ezeket is orvosolták. A nemrég bevezetett csalás elleni rendszer is számos problémával küzdött a megjelenése óta, de az EA a hetedik frissítéssel megpróbálja orvosolni.

Ezeken túl kisebb javítások történtek, így az átigazolási piacon való keresés után helytelenül visszaugrott a szűrő alapértelmezettre; az átigazolási ajánlásoknál rosszul jelentek meg a labdarúgó tulajdonságai; illetve egyes mentési képernyőkön az EA Social véletlenül elérhető volt.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Mindegy neki, ugyanolyan ****, bármit csinálnak vele. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 6 napja

Itt is vannak csalók? meglepett smiley Nem is gondoltam.

válasz erre
FIFA 23
15.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja