Super Mario Odyssey E3 2017 kooperatív gameplay videó

2017. június 16.
4.4231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 alkalmából a Nintendo bemutatta nekünk a Super Mario Odyssey első olyan gameplay felvételét is, amelynek középpontjába a kooperatív mód prezentációja került néhány furcsa, kalapos japán fejlesztőtől.

Mint kiderült, a Nintendo munkatársai ismét valami igazi különlegességet álmodtak meg az alkotáshoz, hiszen a kooperatív módban míg az egyik játékos magát Super Mario-t irányítja, addig a másik játékos a legújabb társa, avagy a hatalmas, szemüveges kalap felett veheti majd át az irányítást.

A első videó jóvoltából alaposabban is megismerhetjük a kooperatív módot, de érkezett egy második felvétel is, amelyen többek között New Donk City és a Sand Kingdom mutatkozik meg előttünk a gyakorlatban.



Super Mario Odyssey első olyan gameplay felvételét is, amelynek középpontjába a kooperatív mód prezentációja került néhány furcsa, kalapos japán fejlesztőtől.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Igazából nem értem a játék célját, de erős a gyanúm, hogy nem a hardcore gamerek lettek vele megcélozva. Nem kell agysebésznek lenni, hogy előbbre juss benne.

válasz erre
Super Mario Odyssey
18.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaRonalddo profilja