Steam mobilon? Igen, ráadásul közkívánatra

2012. január 27.
1.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Valve virtuális piactere alaposan rászolgált nevére, ugyanis tagadhatatlanul gőzerővel teper a mennél kiterjedtebb közönség eléréséért.

Miután a PC-s játékok asztalfőjénél már alaposan megszedte magát, mind felhasználókkal, mind pénzzel, a Steam gépezet fogaskerekei már az Android és az iOS készülékek közvetlen közelében zakatolnak, és várhatóan záros határidőn belül ezen felületeken is mozgásba lendül. Ez nem kérdés, hiszen a vállalat már be is jelentette az Androidos, valamint az iOS-os "Steam app"-et.

Az hagyján, hogy bejelentette, de már a zártkörű béta fázisban van - amelyre egyébként bárki feliratkozhat. És hogy ez miért is jó nekünk, erre maga Gabe Newell próbál válaszolni:

A Steam app gondolata számos, az ügyfeleinktől érkező kérésnek köszönhetően született. Hogy lássuk, mely ismerőseink vannak online és játszanak, hogy gyors üzeneteket küldhessünk, egy érkező játék screenshotjait nézegethessük, elcsípjünk egy-egy akció - ezek mind olyan feature-ök, amiket az ügyfelek kértek.


Felkeltette az érdeklődésed? Akkor ne kéresd magad, a zártkörű bétára ugyanis bárki feliratkozhat: csak töltsd le az appot az Android vagy iOS készülékedre és jelentkezz be általa a Steam szolgáltatásba.
7 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 7 hónapja

Próbálnak kitaláélni valami újat. Ez megy is csak ne mmindig jótmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

Azért kíváncsi lennék, ezt a közkívánatra dumát mi alapján mondják... Kétlem, hogy bárki is valaha mondta volna, de jó lenne steam a szifonomra. Hagyjuk már...röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ekkora baromságot kitalálni. Steam mobilon, van akit ez tényleg érdekel de komolyan?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

Én sem semmi értelme. Nem érdekel ki van online meg ilyenek. Ha meg képeket akarok nézegetni, felmegyek egy gamer oldalra. Pffffff...röhögő smiley

válasz erre

BDSAeron

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ennek nem sok érelmét látom.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

na kezdődik itt is a másolásvédelemnek nevezett baromság. és aztán jön majd hogy nem lehet net nélkül játszani. a mobilszámlám meg lesz 60ezerwtf smiley gratulálok a steamnek nagyszerű

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ez mekkora baromság!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja