Advertisement

Silly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza

2010. október 25.
3.3351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A mai napon a Zoo Games CEO részéről Mark Seremet bejelentette, hogy munkaadó cége nemrégiben hozzáfogott a Silly Bandz névre keresztelt, Nintendo DS-re szánt alkotás fejlesztéséhez.
Advertisement

Azt, hogy a munkálatok viszonylag előrehaladott stádiumban vannak, mi sem bizonyítja be jobban, mint a közel tucatnyi új kép a fejlesztés alatt álló szoftverről. Ezeket szemrevételezve az embernek erősen kell fókuszálnia és ráadásul nemcsak vizuálisan, hanem mentálisan is komolyabb munkára ösztökélve ezzel a szürkeállományát, hogy rájöjjön tulajdonképpen mit is ábrázolnak az elsőre kaotikusnak tűnő képek.

Ebben a némileg rendhagyó játékban mindenféle őrült külsővel megáldott gumi karkötőt kell összegyűjtenünk, hogy a kezdetben igencsak csekély kollekciónk folyamatosan gyarapodhasson. Ezeknek a mókás termékeknek a kiszabadítása azonban korántsem egyszerű és az sem mindegy, hogy milyen egyéb csoda kütyükre tettünk szert a korábbi szinteken, ugyanis később rá kell majd döbbennünk arra, hogy a komolyabb, sok pontot érő cuccok megszerzésére csak akkor van reális esélyünk, ha előzetesen bőségesen feltankoltunk az egyszerűbben begyűjthetőbbekből is. Természetesen minden egyes pálya dugig van mindenre elszánt galád ellenfelekkel, akik különféle fondorlatokkal próbálják meg szabotálni hős missziónkat. Ha már unjuk az egyjátékos üzemmódot és sikerül egy jobb sorsra érdemes ismerősünket, barátunkat valamilyen ürüggyel rávenni arra, hogy velünk tartson a gumi karkötő vadászaton, akkor akár egymás ellen is tesztelhetjük tudásunkat.


Silly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 2. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 3. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 4. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 5. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 6. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 7. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 8. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 9. képSilly Bandz: Indul a bolondos bigyók utáni hajsza - 10. kép

Advertisement
3 hozzászólás

totyak

13 éve, 6 hónapja és 3 napja

Mobilos játéknak el tudnám képzelni.

válasz erre

Welar

13 éve, 6 hónapja és 3 napja

Én biztos nem költenék erre a játékra, mert abból a pénzből már egy igazi játékot vennik a DS hez.

válasz erre

valko2

13 éve, 6 hónapja és 4 napja

ezilyenflashjáték nem?

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt