Shenmue III bejelentésre számíthatunk a gamescom 2018 nyitóeseményén

2018. augusztus 20.
1.4681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár néhány nappal ezelőtt még egészen szürke volt a hangulatunk a gamescom 2018 kapcsán - ennek kapcsolódó cikkünkben hangot is adtunk -, de úgy tűnik, hogy az utolsó pillanatokban azért összekaphatja magát a rendezvény.

Erről árulkodik legalábbis, hogy a Ys Net is ma jelezte a rajongók felé egy blogbejegyzésben, hogy a kölni gamescom 2018 nyitóeseményén egy Shenmue III bejelentéssel szolgálnak majd, ami elég nagy valószínűséggel egy pontos megjelenési dátum lehet - talán egy friss látnivaló társaságában.

Aki esetleg nem lenne tisztában a dátumokkal, a németországi esemény nyitánya holnap délelőtt 11-kor várható, maga a ceremónia pedig 13 óráig tart, tehát ebben az intervallumban legalább egy bejelentésre már biztosan sor kerülhet.
kapcsolódó cikkünkben hangot is adtunk -, de úgy tűnik, hogy az utolsó pillanatokban azért összekaphatja magát a rendezvény.'>
3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nem lenne meglepő, hiszen mostanában jelenik meg a felújított első második.

válasz erre

angol26

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Mire meg fog jelenni a harmadik rész, addigra nem csak elfelejtem az előzményeket amiket 2002-3-ban toltam, de a játékokból is kinövök lassan. mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 24 napja

Hoppáhoppá!!!! mosolygó smiley

válasz erre
Shenmue III
10.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profilja