Shaun White Snowboarding: Csak PC-n késlekedik?

2008. november 07.
2.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft és a nyolcszoros X Games aranyérmes Shaun White közös, hódeszkás játéka november 14.-én érkezik az összes platformra egyaránt, kivéve a PC-s verziót, amelyről úgy tudjuk, csak december 6.-án kerül a boltok polcaira.

A legutóbbi értesüléseink szerint a frissen bejelentett PlayStation 2-es verzió is decemberre csúszott volna, ám a francia illetőségű fejlesztő/kiadó a mai napon tudatta a sajtóval, hogy az összes, konzolokra szánt verzió egy napon érkezik hamarosan, beleértve a PlayStation 2-es átiratot is.

Így már tiszta a kép, vegyük át mégegyszer, hogy mire is számíthatunk. November 14.-én hivatalosan megjelenik PlayStation Portable, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii és Nintendo DS platformokon egyaránt. A hardverek adottságaiból adódó különbségek megmutatkoznak majd a játékmenetben/módokban és a grafikai megvalósításban is. A HD konzolos kivetülések az Assassin's Creed motorjára épültek, a mai elvárásoknak megfelelő vizuális körítéssel.

A Nintendo Wii átirat aktív Balance Board támogatást és saját történeti szálat tudhat magáénak, míg a DS-es verzió a Stylus-t hívja segítségül a trükkök kivitelezéséhez. A frissen bejelentett PlayStation 2-es verzió pedig kooperációs és egyéb multiplayer örömökkel büszkélkedhet majd. A PC-s verzióról sajnos nem tudunk újdonságokkal szolgálni, a legutóbbi állás szerint december 6.-a környékén csatlakozik be a vérkeringésbe, ám ha bármi változna ez ügyben, Maniac kollégám tájékoztatni fog Titeket.

Ez a cím nem csak egy snowboard-os anyag lesz, több annál, állítja a UbiSoft. Hamarosan kiderítjük, mennyivel.
3 hozzászólás

alphadog20

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hát elvileg pedig PC-re könnyebb Játékot írni de javítsatok ki ha tévedeknyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

ugy értem hogy elöbb jön ki

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 8 napja

érdekes valamiért mindig konzolra adnak ki minden ilyen jellegü gamet mint pcre

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja