Ryuta Kawashima megerősítette a harmadik Brain Training játék érkezését

2010. november 30.
1.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo hordozható masinájára, avagy a DS-re számtalan kiváló, gondolkodtató és képességfejlesztő videojáték érkezett már a múltban, azonban ezek között is kiemelkedik a Ryuta Kawashima fejéből kipattant Brain Training-sorozat, amely egy minimális dizájnnal a fedélzeten, mintegy tankönyvszerű megvalósítással szórta ránk a gondolkodtatóbbnál-gondolkodtatóbb feladatokat a betöltését követően.

Mivel a játék nem a megszokott receptet követte, a fanatikusok azonnal megszerették, és nagy lehet az öröm most is, lévén Ryuta megerősítette, már készülődik a széria harmadik darabja.

Sajnos magáról a játékról a doktor úr nagyon keveset, sőt, helyesbítenénk, inkább semmit sem árult el, csak annyit, hogy immáron készülődik, és mi sem természetesebb annál, minthogy harmadszorra sem egy pónisimogató program készül a név alatt, hanem a sorozat által kitaposott utat követi a friss epizód is. Egyes spekulációk szerint a játék Nintendo 3DS-re is készül, ám konkrét platformokat sem jelöltek még ki az illetékesek, így a jövőre esedékes megjelenési dátum is elég képlékeny még, de biztosra vehető. Várjuk a hivatalos bejelentést!
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 17 napja

"...harmadszorra sem egy pónisimogató program készül..."

Ez kész!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja