Risen: Októberi megjelenés

2009. június 23.
2.2331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gothic trilógia alkotóit, a Piranha Bytes legénységét, mint tudjuk jól, szinte eltiltották a sorozat további részeinek fejlesztésétől, ami lehet, hogy hatalmas hiba volt az illetékesek részéről, de nekünk rajongóknak nem biztos, hogy lehet okunk panaszra.
 

A fejlesztőcsapat ugyanis a Deep Silver társaságában belefogott egy új franchise fejlesztésébe, amely a Risen nevet kapta, és stílusilag (valamint helyenként hangulatilag is) egy az egyben a Gothic sorozatra hajaz. A most elhangzottak természetesen egyetlen fanatikusnak sem jelentettek újdonságot, de...

...egy megjelenési dátum már valószínűleg mindenkinek hatalmas örömet jelenthet. A friss hírek szerint ugyanis egészen pontosan az idei esztendő október hónapjának második napján fog a boltokba kerülni a Risen néven elhíresült szerepjáték, a dátumot azonban kéretik óvatosan kezelni, hiszen egyelőre csak és kizárólag Németország területére érvényes, de földrajzi ismereteink szerint Germánia is Európa része, tehát kis hazánkra is ezt az időpontot kell figyelembe vennünk. Várjuk a továbbiakat, elsősorban egy velős gameplay videót, de a lényeg: Október 2.-a, érkezik a Risen!

1 hozzászólás

marcisnq

9 éve, 7 hónapja és 7 napja

...de rég volt már

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja