Risen: Lesz demó, még a megjelenés előtt

2009. július 31.
1.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már rengeteg szépet és jót írtunk nektek a Risen névre hallgató szerepjátékról, amelyről a napokban érkezett egy eszméletlenül hangulatos teaser trailer a Nightwish zenei aláfestésével, valamint a hivatalos gépigényre is rá tudtuk tenni a mancsainkat, hogy megtudjuk, az októberben debütáló alkotás futtatásához vajon milyen masinára lesz szükségünk.
 

A Piranha Bytes munkájára már így előzetesen is ráírhatjuk a jeles osztályzatot, persze csak és kizárólag a hangulatra értendően, ugyanis a múltjukból kifolyólag van félelmünk afelől, hogy a játék első verziója vajon futtatható lesz-e.

Éppen az ilyen gondolatok teremtőinek megnyugtatására, a Risen illetékesei bejelentették, hogy bizony érkezni fog egy demó verziója a játéknak, amely alapján már eldönthetjük, hogy elhisszük-e a Piranha Bytes ígéreteit. A kipróbálható verzió még jóval a teljes játék előtt meg fog érkezni a rajongókhoz, tehát nem kizárt, hogy szeptember közepén már belefoghatunk a kalandozásokba. A demó ugyanakkor kérdéses, hogy milyen formában fog megjelenni, hiszen egy hatalmas szabadon bejárható világgal operáló szerepjátékból kivenni egy kis darabot, elég nehéz feladat.

Mindenesetre a Piranha Bytes képes lesz rá, hiszen nagyon megígérték nekünk a demó érkezését, mi pedig csak megköszönni tudjuk nekik a kedvességüket. A demó ugyan még obébb van (konkrét időpontunk sajnos nincs), de ha megérkezik, arról nálunk első kézből fogtok értesülni. Várjuk!
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 17 napja

...van aki nem "megszerzi", hanem megveszi. Nekik fontos,h tudjak mire adnak ki penzt.

válasz erre

Tibit

14 éve, 3 hónapja és 23 napja

Én nem szeretem a demókat, feleslegesek, ha tudom, hogy király megszerzem. Meg csak felbaxna, értem ezt úgy, bejefezem az összes adott küldit utána meg várhatok még hónapokat, hogy folytassam! Türelmes emberke vagyok, ráérek.

válasz erre

Shade

14 éve, 3 hónapja és 23 napja

Jee, ezaz! Ép ma gondoltam erre, hogy remélem lesz demója.

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profiljaMonyo profilja