Resistance 3 multiplayer béta augusztustól!

2011. július 23.
2.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Azok akik a PlayStation 3 konzolt választották otthoni játékgépnek, több olyan exkluzív címet is magukénak tudhatnak, amiért az Xbox360 tulajok csak a nyálukat csepegtetik és minden egyes új epizód megjelenésekor elmorzsolnak néhány könnycseppet a szemük sarkában.

A Resistance sorozat is ezen címek közé tartozik, hiszen az eleddig kizárólag PlayStation 3 platformon elérhető játék igencsak megdobogtatja minden vérbeli játékos szívét. A szeptember 6-án megjelenő Resistance 3 multiplayer bétája már augusztus első hetében elérhető lesz, azonban csak a kiválasztott szerencsések számára.

Az Insomniac Games műhelyében készülődő alkotás első multiplayer béta tesztelésében ugyanis azok vehetnek részt, akik az áprilisban, szintén PlayStation 3-on debütált SOCOM 4: U.S. Navy SEALs-t megvették. Az Insomniac Games Twitter feedjében kürtölte szét a világban a hírt, amitől a nyílt bétára várók szíve most joggal sajdul meg. Nekik ugyanis várniuk kell még, de akár az is előfordulhat, hogy nem is lesz nyílt béta, hisz az egy hónapos idő a megjelenési dátumig igencsak csekély.

A Resistance 3 lesz egyébként az első olyan játék, amely a Sony új online pass programját használja, ez gyakorlatilag a PC-n már megszokott illegális terjesztés elleni védelmi eljárás egy speciális változata.
5 hozzászólás

Braddock

13 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az előző kettő **** volt nem tudom ebből mit hoznak ki!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nekem tetszik. Így legalább volt valami extra a Socom vásárlóknak. Igenis ösztönözzenek a vásárlásra, ne akarjanak a rohadt letöltős majmok játszadozni bétákkal!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 5 napja

Brutál lesz a játék. De ez a multi kivételezés nagyon nem szimpatikus.szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 5 napja

Nagyon várom. Ez lesz a harmadik olyan játék, amit megveszek. Az első kettő az első két Resistance volt!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 5 napja

Micsoda marketing...wtf smiley

válasz erre
Resistance 3
2.689 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaBotyi profilja