Advertisement

Rég várt mód jön a Hitman 3-ba

2022. december 03.
44.1081
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az IO Interactive közzétette a Hitman 3 téli terveit két hónapra lebontva a lopakodó akciójátékhoz, így új célpontokat, ünnepi témájú feloldásokat, szezonális eseményeket és a várva várt szabadúszó módot.
 

A játékosok egy díszdobozt találhatnak, miközben Párizs környékén ácsorognak egy ünnepi fényekkel és hóágyúkkal díszített helyen. Ebben az ajándékdobozban egy robbanékony anyag található, az IO Interactive azt javasolja a játékosoknak, hogy hagyják a földön. Azok, akik először játszanak az új kiadásban, felár nélkül kinyithatják a Mikulás-47-es ruhát tartalmazó dobozt.

December elseje óta a játékosok megszerezhetnek egy mutatós ajándékot, egy kedves és hasznos játékrobotot is, amelyet merényletek kitervelésére használhatnak, ezek az ingyenes kezdőcsomagok december 1. és január 5. között elérhetőek.

A játékosok a Shashka A33 arany gépkarabélyt is feloldhatják december 8-tól, valamint több új célpontot is levadászhatunk: Dino Boscót, A Rossz Fiút és A Hamisítót. A Hitman 3 nagy újdonsága a szabadúszó mód lesz, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egy másfajta környezetben élvezhessék a játékot, nem kell ragaszkodniuk a kampányhoz.

4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 6 napja

De rég játszottam vele bakker...

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

Ez de jó event!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 6 napja

Az nagyon komoly.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete

Mikulás 47 nagyon kemény!

válasz erre
Hitman 3
21.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja