PS5-re tart a V Rising című vámpíros akció

2024. február 01.
4.7921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A svéd Stunlock Studios bejelentette, hogy a V Rising című nyílt világú fantasy túlélőjátékuk PlayStation 5-exkluzívként jelenik meg ebben az évben - PC-re több mint 3,9 millió példányt adtak el belőle, a Steamen 88 százalékos pozitív értékeléssel áll.

A PS-kiadás a fejlesztők első lépése lesz a PC-n kívül világban, a Sonyval együttműködve a felhasználói felület javítására és a DualSense támogatására összpontosítanak. A játékban egy frissen ébredt vámpírként kell az emberek által uralt világban túlélnünk - ezt még az idén PS5-ön is megtapasztalhatjuk.

Rickard Frisegard, a Stunlock Studios vezérigazgatója így fogalmazott:

Ez a megjelenés jelentős mérföldkő a Stunlock Studios számára, mivel a Unity technológiát arra használtuk, hogy a határokat feszegessük és új magasságokba emeljük a játékunkat. Izgatottan várjuk elkötelezett rajongóinkat és az újonnan érkezőket is, hogy belevágjanak ebbe az epikus vámpír kalandba.


Nézd nagyban ezt a videót!V Rising című nyílt világú fantasy túlélőjátékuk PlayStation 5-exkluzívként jelenik meg ebben az évben - PC-re több mint 3,9 millió példányt adtak el belőle, a Steamen 88 százalékos pozitív értékeléssel áll.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

De****a! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem is ismertem eddig ezt a játékot, pedig nagyon tetszik!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez rohadtul bejön nekem!

válasz erre
V Rising
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja