Pontos megjelenési dátumot kaptak a UbiSoft Nintendo 3DS-re készülő játékai

2011. január 24.
2.1961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét szerdán megejtett nagy európai Nintendo 3DS leleplezésnek köszönhetően megtudtuk, hogy a japánok milyen árcédulával és milyen játékokkal kívánják elkápráztatni majd kontinensünk fanatikusait, amikor március 25-én végre megjelenhet a konzol.

A gépezetre azonban nem csak keleti, hanem természetesen régiónk fejlesztői is elkezdtek aktívan játékokat fejleszteni, így például a UbiSoft, akik rögtön be is jelentették, hogy egy kisebb hadsereggel kívánják ellepni a masinát, ha végre megjelenik.

Ennek köszönhetően az általuk készített alkotásokról már múlt héten hallhattunk, így tudjuk, hogy mi lesz a felhozatal, a franciák azonban akkor elfelejtették közölni, hogy pontosan mikorra is várhatók ezek a programok. Szerencsére utólag pótolták ezt a hiányosságot, ennek hála megtudtuk, hogy a március 25-én esedékes debütálást követően már négy alkotás, köztük mind a kettő Tom Clancy játék, valamint a 3D-s Rayman is megjelenik, de alig egy hetet kell várni arra, hogy a direkt erre a konzolra érkező Rabbids-ot is betölthessük. Ha kíváncsi vagy a teljes felhozatalra, javarészt pontos dátumokkal, akkor erre parancsolj:

Asphalt 3D - Március 25
Rayman 3D - Március 25
Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars 3D - Március 25
Tom Clancy's Splinter Cell 3D - Március 25
Combat of Giants: Dinosaurs 3D - Április 1
Rabbids 3D - Április 1
Driver: Renegade 3D - 2011 közepe
James Noir's Hollywood Crimes - 2011 közepe
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

Egy füst alatt kihoztak egy nagy csomó játékot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja