Pontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana

2011. január 03.
2.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Lord of Arcana rajongókat, ugyanis a Square Enix közzétette a program pontos kibocsájtási időpontját.
 

A szoftver 2011. január 25-én fog megjelenni Amerikában, Európában pedig február 4-én lesz elérhető. Ennek örömére a kiadó hivatalosan is bemutatott néhány új képet a készülő produktumról, amely kizárólag PlayStation Portable konzolokra készül. A látványos illusztrációk segítségével a felhasználók egy kis betekintést nyerhetnek a játékmenetbe.

A Sony hordozható masinájára készülő produktumban akcióból, vérfürdőből és hentelésből nem lesz hiány. A Lord of Arcana japán alapokon nyugvó, klasszikus szerepjáték, amely egy Horodyn nevű fantáziavilágba kalauzolja el a felhasználókat. Számos gond sújtja ezt a már szebb napokat is látott helyet, hősünknek az lesz a feladata, hogy megszerezze a rejtélyes Arcana nevű követ, amely megoldást nyújt a problémákra. A programban folyamatosan fejleszthetjük karakterünket, szintlépésre is lehetőségünk lesz, emellett izgalmas kalandokban és véres kaszabolásokban vehetünk részt. Célunk eléréséig egyáltalán nem lesz zökkenőmentes az utunk, ugyanis ádáz szörnyekkel és kegyetlen riválisokkal kell megküzdenünk.


Pontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana - 2. képPontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana - 3. képPontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana - 4. képPontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana - 5. képPontos európai megjelenési dátumot kapott a Lord of Arcana - 6. kép

1 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 26 napja

A kiadási dátumok stimmelnek, de a játék nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik.

válasz erre
Lord of Arcana
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljaManiac profilja