Pokken Tournament DX bejelentés: pokémon bunyó érkezik Nintendo Switch-re!

2017. június 06.
4.5471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a Nintendo csakhamar lépni fog valamit a Switch elképesztő sikerére, ezáltal neki kellett kezdeniük a játékbejelentéseknek, mert abból bizony híján van a platform, de gond egy szál se, hiszen lehullt a lepel egy ígéretes Pokémon-játékról.

A Nintendo ugyanis bejelentette, hogy Nintendo Switch-re is elhozza a Wii U-n kellemes sikert aratott Pokken Tournament élményét, így a Pokken Tournament DX név alatt az említett platformon megismert alkotás alaposan felturbózott és megszépült változatát kapjuk majd meg.

Ennek megfelelően az alapok, avagy a nagy pokémon bunyók változatlanok maradnak, de kapunk mellé öt új karaktert (Decidueye, Scizor, Darkrai, Empoleon, Croagunk), egy 3v3 fős ütközetekre koncentráló játékmódot, baráti mérkőzéseket, online rangsorolt meccseket, sőt privát csapatos ütközeteket is.

A Pokken Tournament DX egyébiránt várhatóan szeptember 22-én már meg is jelenhet majd, méghozzá a Nintendo Switch exkluzivitásában!

Nézd nagyban ezt a videót!
A Nintendo a fentieken belül bejelentette még egyébiránt a Pokémon Sun and Moon legújabb kiadását is, ami 3DS-re érkezik Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon név alatt. Ez egy teljesen új kaland lesz vadonatúj történettel, pokémonokkal és egyebekkel - várhatóan november 17-től.

Ha még nem lenne elég a kis zsebszörnyekből, szintén friss Poki-bejelentés, hogy jön a Pokémon Gold és a Pokémon Silver - az egykori Game Boy klasszikusok - a 3DS Virtual Console kínálatába valamikor idén ősszel.
2 hozzászólás

Imperator

7 éve, 3 hónapja és 25 napja

Magyarul még mindig csak a korábbi játékaik felturbózott változatát adják ki? Komolyan, eddig a Zeldán kívül van bármilyen új cím a konzolra?

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ha a Mariokart sikeréből indulunk ki, ami szintén WiiU-ról robbantott nagyot Switchen, akkor ennek is csak jó dolga lesz az új konzolon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja