Advertisement

PlayStation Vitára készülődik a Disgaea 3: Absence of Justice

2011. augusztus 11.
1.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony kétség kívül óriási őrületet okozott a PlayStation Vita bejelentésével, és bár a Nintendo 3DS komolyabb újdonságot, de inkább frissességet hozott a színtérre, mégsem övezi akkora érdeklődés ezt a masinát.
Advertisement

Élő példa erre, hogy a Nippon Ichi Software csapata amint közelebbről is megtekinthette a konzolt, néhány órával később máris hivatalos közleményt fogalmaztak azzal kapcsolatban, hogy a korábban kizárólag PlayStation 3-ra megjelent Disgaea 3: Absence of Justice-t Vitára is elkészítik a jövőben.

A komoly stratégiai vonallal rendelkező szerepjáték leginkább Japánban örvend nagy sikernek, és nem kizárt, hogy a Vitára készülő változat is csak ott fog megjelenni, ugyanakkor ez már nem a NIS csapatán múlik, hanem a kiadón. Ami azonban a Nippon Ichi vállát nyomja, az a néhány új tartalom, amit rögtön be is jelentettek a hordozható konzolos változathoz, lévén egy kis grafikai tuning mellett négy új küldetés és két vadonatúj karakter is csatlakozni fog az átirathoz. Mivel a fejlesztők szerint rendkívül egyszerű PlayStation 3-as alkotásokat PlayStation Vitára portolni, ezért a jövőben garantáltan több ilyen bejelentéssel is találkozni fogunk.
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

Bizony el is készítették Vita-ra és voltak olyan kedvesek világszerte kiadni.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt