PlayStation 3-as címként kezdte életét a Touch My Katamari

2011. november 25.
1.6261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Vita megjelenésével bárki mérget vehet arra, hogy számtalan olyan cím fog debütálni a kis konzolra a jövőben, amelyek eredetileg PlayStation 3-ra készültek volna, ám időközben módosultak az elképzelések a handheld irányába.

Az első, magát nyíltan felvállaló alkotás a Touch My Katamari lett, amelyről a tegnap esti órákban megtudtuk, hogy eredeti prototípusa PlayStation 3-ra készült, a Vita specifikus funkciókat csak menetközben adták hozzá a fejlesztők.

Ilyen funkció például az érintőképernyős irányítás, amely tulajdonképpen az egész alkotás savát és borsát adja, tehát igencsak jó ötlet volt áttérni vele a kis masinára. A játék mindemellett 20 dalt tartalmaz majd, amelyek ugyebár szorosan kötődnek a játékmenethez és amelyek olyannyira fogósak, hogy Japánban a karácsonyi szezon előtt még egy válogatásalbum is megjelenik majd ezekből. A Touch My Katamari a PlayStation Vita kezdőcímei között kap helyett, így megjelenése februárban lesz esedékes.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 9 hónapja

Én személy szerint azt sem bánnám, ha mindegyik PS3 játék jönne Vita-ra. Nem mintha akármelyik konzollal is rendelkeznék, de alapvetően lehetséges lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja