Planetside 2 E3 trailer

2012. június 08.
1.9711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Online Entertainment egy vadonatúj mozgóképet hozott nyilvánosságra az E3 keretein belül a kizárólag PC-re megjelenő Planetside 2-ről, amely várhatóan igencsak komoly egyediséget fog hozni az MMOFPS-ek műfajába.

Az alkotás ugyanis egyáltalán nem csak a hagyományos lövöldözős struktúrát erősíti - emberekkel és fegyverekkel -, hanem kissé futurisztikus, mondhatni már-már sci-fi hatásokkal bíró szerkezeteket állít a középpontba, amelyekkel többnyire a levegőből oszthatjuk az áldást.

A három frakcióra osztott háttértörténettel megáldott Planetside 2 a fentieket kívánja prezentálni a legújabb mozgóképen is, ami az E3-on került bemutatásra és legnagyobb érdekessége, hogy csak és kizárólag gameplay felvételeket tartalmaz, méghozzá kis híján 2 percen keresztül.

Amennyiben tehát valaki szeretne alaposabban is megismerkedni a valamikori Planetside folytatásával, az keresve se találhatna jobb alkalmat hozzá. A játéknak egyelőre ugyan még nincs megjelenési dátuma, de arra már mérget vehetünk, hogy kizárólag PC-re fog debütálni.

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

Az megvan, hogy ez egy INGYENES FPS lesz (és fizetősben sem lesz nagyobb sebzésű cucc, vagy extra páncél), egy térképen 2000 ember harcol majd, és egy-egy térkép 64 km2-es lesz (ami egyesével is nagyobb, mint a Skyrim világa), 3 frakció között, bőven támogatva járművekkel? A világa állandó, a harc örök! A kontinenseken elszórt bázisok egyesével lesznek akkorák, mint egy COD multipálya.

Mert a magyar gamer sajtó nagyvonalúan elsiklik e tények fölött.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

***** jól néz ki!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

De rohadt jó zenéje van

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 21 napja

De fura hogy Sony-s és mégsem jön PS3-rameglepett smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja