PC-n már játszható a Warhammer 40,000: Darktide

2022. december 01.
4.9481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fatshark várva várt kooperatív lövöldözős játéka, a Warhammer 40,000: Darktide hivatalosan is megjelent PC-re, ráadásképp egy startfrissítés is tartozik hozzá játékmeneti fejlesztésekkel, a konzolos bejelentés egyelőre várat magára.

A Fatshark játékait régóta nagyra értékelik a zsigeri harc miatt, amely hű marad a Warhammer brutális világához, különféle osztályokkal és fegyverekkel, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy az általuk kedvelt játékstílusban vegyenek részt - a Warhammer 40,000: Darktide ezt a jól bevált játékmenetet a 40. évezredbe viszi.

Most, hogy végre megjelent a játék, megjelent egy 1.0.1-es startfrissítés is, amely a béta visszajelzések alapján néhány nagy változtatást hajt végre. A frissítés az általános fejlesztések hosszú listáját is tartalmazza, a felhasználói felülettől és az animációktól kezdve a fegyveregyensúlyig és a Warhammer 40,000: Darktide teljesítményéig mindent érintve.

A jelentések szerint "számtalan meg nem nevezett összeomlást" sikerült kijavítani, így a béta alatt stabilitási problémákkal küzdő játékosok ezúttal remélhetőleg sokkal gördülékenyebb élményben részesülhetnek.

Izgalmas időszak ez a Warhammer 40K-rajongók számára a Darktide megjelenésével, valamint a Warhammer 40,000 Inquisitor - Martyr Sororitas DLC-jével, ráadásul a franchise rajongói valamikor 2023-ban várhatják a Warhammer 40,000: Rogue Tradert.

Nézd nagyban ezt a videót!



Warhammer 40,000: Darktide hivatalosan is megjelent PC-re, ráadásképp egy startfrissítés is tartozik hozzá játékmeneti fejlesztésekkel, a konzolos bejelentés egyelőre várat magára.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 7 napja

Komoly dara!! meglepett smiley

válasz erre
Warhammer 40,000: Darktide
15.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja